Aquest lloc web usa cookies, si roman aquí accepti el seu ús. Pot llegir més sobre l'ús de cookies en la nostra política de privacidad.

Responsive image
AVÍS LEGAL

Condicions d’ús web

INFORMACIÓ GENERAL

Les condicions següents regulen la informació i l’ús permès del lloc web amb URL http://www.sobrianiafiscal.assemblea.cat (des d’ara “el Web”), que l’Assemblea Nacional Catalana, d’ara endavant Assemblea, amb domicili social en carrer de la Marina, 315, 08025, Barcelona, amb CIF G65581621, i inscrita en el Registre de les associacions i federacions de Catalunya, amb número d’inscripció 46548-J/1 d’acord amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a la disposició de socis, simpatitzants i altres usuaris d’Internet.
El Web ha estat creat i dissenyat amb la finalitat de donar a conèixer tota la informació i noticies relatives a les activitats de l’Assemblea.

CONDICIONS GENERALS

Aquestes condicions generals tenen per objecte regular l’accés i la utilització del Web que l’Assemblea posa gratuïtament a la disposició de socis, simpatitzants i altres usuaris d’Internet, excepte en el relatiu al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’usuari d’Internet.
L’accés al Web i la navegació pel mateix implica l’acceptació, sense reserves, de totes les condicions incloses en aquest document.

CONDICIONS D’ÚS

L’usuari d’Internet s’obliga a fer un ús correcte del Web de conformitat amb la legislació espanyola i europea vigent i amb les condicions incloses en aquest document. L’usuari d’Internet respondrà davant de l’Assemblea o d’altres tercers, per qualssevol dany i/o perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquestes obligacions.
Queda expressament prohibit l’ús del Web amb finalitats lesives de béns o interessos de l’Assemblea o d’altres tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de l’Assemblea o d’altres tercers.
L’Assemblea es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al Web, de la configuració i presentació d’aquest i de les Condicions d’ús.
La prestació del servei del Web té una durada limitada al moment en el qual l’usuari d’Internet es trobi connectat al mateix o a algun dels serveis que a través d’aquest es facilitin. Per això es recomana que els usuaris d’Internet llegeixin atenta i detingudament aquestes Condicions d’ús en cadascuna de les ocasions en què es proposin entrar i fer ús del Web, ja que aquestes poden estar subjectes a modificacions.
L’Assemblea no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al Web o al seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat. L’Assemblea durà a terme, sempre que no impliqui causes que ho facin impossible o de difícil execució, i tan aviat tingui notícia dels errors, desconnexions o falta d’actualització en els continguts, totes aquelles tasques necessàries per resoldre els errors, restablir la comunicació i actualitzar els continguts. Tant l’accés al Web com l’ús no autoritzat que pugui efectuar-se de la informació continguda en el mateix és responsabilitat exclusiva de qui ho realitza.
L’Assemblea no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d’aquest accés o ús. L’Assemblea no es fa responsable dels errors de seguretat, que es puguin produir ni dels danys que puguin produir-se en el sistema informàtic de l’usuari d’Internet (maquinari i programari), o als fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència: de la presència d’un programari maliciós en l’ordinador de l’usuari d’Internet que sigui utilitzat per a la connexió als continguts del Web, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del navegador.
L’Assemblea no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts enllaçats des del Web, sempre que siguin aliens al mateix, ni garanteix l’absència de programari maliciós o altres elements en els mateixos que puguin produir alteracions en el sistema informàtic (maquinari i programari), en els documents o en els fitxers de l’usuari d’Internet, excloent qualsevol responsabilitat pels danys de qualsevol tipus causats per aquest motiu.
Si qualsevol usuari d’Internet considerés que el contingut o els serveis prestats pels llocs webs enllaçats són il·lícits o lesionen béns o drets del propi usuari d’Internet o d’un tercer susceptibles d’indemnització i que en particular, consisteixin en:

  • activitats o continguts que violin drets de propietat intel·lectual o industrial,
  • activitats o continguts que posin en perill la protecció de la salut pública, el respecte a la dignitat de la persona i al principi de no discriminació i la protecció de la salut i la infància.
  • haurà de notificar-ho, amb les observacions o il·lícits observats pel mateix.

PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

Si un usuari d’Internet considera que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat al Web, i en particular, de la violació de drets de propietat intel·lectual o industrial (patents, models i dibuixos industrials, marques i noms comercials, etc.) o altres drets, haurà d’enviar una notificació a l’Assemblea amb el següent contingut:

  • dades de la persona o entitat que fa la reclamació: nom, adreça, telèfon i adreça de correu electrònic,
  • descripció de la suposada activitat il·lícita duta a terme al Web i, en particular, quan es tracti d’una suposada violació de drets, la indicació precisa i concreta dels continguts protegits així com de la seva localització al Web,
  • fets o circumstàncies que revelen el caràcter il·lícit d’aquesta activitat,
  • en el supòsit de violació de drets, signatura manuscrita o equivalent, amb les dades personals del titular dels drets suposadament infringits o de la persona autoritzada per actuar en nom i per compte d’aquesta,
  • declaració expressa, clara i sota la responsabilitat de la persona o entitat que fa la reclamació que la informació proporcionada en la notificació és exacta i del caràcter il·lícit de la utilització dels continguts o de la realització de les activitats descrites.

DADES DE CONTACTE DE L’ASSEMBLEA

Es posa a la disposició dels usuaris d’Internet la següent informació per poder adreçar les seves peticions, qüestions i queixes:
Nom: Assemblea Nacional Catalana
Direcció postal: carrer de la Marina, 315, 08025 Barcelona
Correu electrònic: dades@assemblea.cat
Telèfon: + 34 93 347 17 14

DADES FACILITADES PER L’USUARI D’INTERNET

Amb caràcter general l’accés al Web no exigeix la prèvia subscripció o registre dels usuaris d’Internet. Tota la informació que faciliti l’usuari d’Internet mitjançant els formularis de dades del Web haurà de ser veraç i aquest ha de garantir l’autenticitat de totes aquelles dades que ha facilitat a l’Assemblea per aquest mitjà. D’igual forma, serà responsabilitat de l’usuari d’Internet mantenir tota la informació facilitada a l’Assemblea permanentment actualitzada de manera que respongui, en cada moment, a la situació real de l’usuari d’Internet. En tot cas l’usuari d’Internet serà l’únic responsable de la informació falsa o inexacta que realitzi i dels perjudicis que pugui causar a l’Assemblea o a tercers per la informació facilitada.

ENLLAÇOS

L’establiment d’un enllaç al Web, implica l’existència de relacions passades o presents entre l’Assemblea i el propietari del lloc web on s’estableixi, no implica per part de l’Assemblea ni l’acceptació ni l’aprovació dels seus continguts o serveis.
Queda expressament prohibit qualsevol altre aprofitament dels continguts del Web, a favor de tercers no autoritzats.
L’Assemblea no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en webs de tercers als quals es pugui accedir per enllaços o cercadors des del Web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del Web són titularitat de l’Assemblea a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació que inclouen la reproducció, la distribució, la comunicació pública i la transformació. A títol enunciatiu aquests drets inclouen el programari, el codi font, el disseny gràfic, l’estructura de navegació, les bases de dades, els textos, les fotografies i imatges, i en general tots els continguts i elements que conté. De la mateixa manera, les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat exclusiva de l’Assemblea o si escau, d’altres tercers, tret que s’especifiqui el contrari.
L’Assemblea és titular dels drets de propietat intel·lectual que fan referència als seus productes i serveis, respecte a les cites de tercers.
Queda expressament prohibida la cessió dels drets de propietat intel·lectual sobre el Web. En concret, està prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posar a disposició, extracció, reutilització, o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, excepte en els casos que estigui legalment permès, és a dir autoritzat pel titular dels corresponents drets.
La utilització no autoritzada de la informació continguda al Web, la seva revenda, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual de l’Assemblea donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.
Els usuaris d’Internet hauran de respectar tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el Web. No obstant això, els usuaris d’Internet podran visualitzar i obtenir una còpia privada temporal dels continguts per al seu ús exclusiu personal i privat en els seus sistemes informàtics (programari i maquinari), sempre que no sigui amb la finalitat de desenvolupar activitats de caràcter comercial o professional, així com la seva distribució, modificació, alteració o descompilació. La infracció de qualsevol dels drets citats pot constituir una vulneració de les presents condicions, així com un delicte contingut en el Codi Penal.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Tota la informació referent al tractament i la protecció de les dades personals, que ens són facilitades, es troba en la nostra Política de Privacitat.
La pàgina principal del Web disposa d’un enllaç per poder accedir al contingut d’aquesta Política de Privacitat. També es poden consultar dubtes a dpo@assemblea.cat

COOKIES

Tota la informació sobre les cookies en general i sobre les quals s’utilitzen al Web en particular es troba en la nostra Política de cookies.
La pàgina principal del Web disposa d’un enllaç per poder accedir al contingut de la Política de cookies.

JURISDICCIÓ

Les presents condicions s’interpretaran conforme a la legislació vigent espanyola i europea en la matèria, que s’aplicarà subsidiàriament en tot el que no s’hagi previst en les mateixes.
Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el Web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació espanyola i europea vigent, a la qual se sotmeten expressament l’Assemblea i els usuaris d’Internet, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.Política de Cookies

Introducció

Aquest document descriu la Política de cookies que regula el lloc web amb URL http://www.sobiraniafiscal.assemblea.cat, d’ara endavant el Web, amb l’objectiu de garantir la privacitat dels usuaris d’Internet.
El titular del Web es l’Assemblea Nacional Catalana, d’ara endavant Assemblea, amb domicili social en carrer de la Marina, 315, 08025, Barcelona, amb CIF G65581621, i inscrita en el Registre de les associacions i federacions de Catalunya, amb número d’inscripció 46548-J/1.
Informem als usuaris d’Internet que al Web utilitzem cookies.
Aquestes cookies ens permeten facilitar l’ús i navegació, garantir l’accés a determinades funcionalitats i addicionalment, ens ajuden a millorar la qualitat del Web d’acord als hàbits i estils de navegació dels Usuaris d’Internet.

Què són les cookies?

Les cookies són petits arxius de text que els llocs web emmagatzemen en el seu ordinador, telèfon intel·ligent (Smartphone), Tablet o qualsevol altre dispositiu d’accés a Internet.

Per a què serveixen?

Les cookies serveixen per reconèixer el dispositiu dels usuaris d’Internet quan tornen a visitar el Web, facilitant-li el seu ús recordant les seves preferències i configuració de navegació (p. ex. Idioma, país, etc.). També serveixen per millorar els serveis que oferim i per poder recopilar informació estadística que ens permet entendre com els usuaris d’Internet utilitzen el nostre Web i ens ajuden a millorar la seva estructura i continguts.
Algunes cookies són estrictament necessàries perquè el Web funcioni bé i unes altres serveixen per millorar el rendiment i la seva experiència com a usuari.
Les cookies s’associen únicament a un usuari d’Internet anònim i el seu dispositiu d’accés a Internet i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l’usuari d’Internet.

Tipus de cookies

Tipus de cookies segons l’entitat que les gestioni. Segons qual sigui l’entitat que gestioni el lloc web des d’on s’enviïn les cookies i tractin les dades que s’obtinguin, es poden distingir les següents:
Cookies pròpies: són aquelles que s’envien al dispositiu d’accés a Internet de l’usuari des del lloc web gestionat pel propi titular del lloc i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari d’Internet.
Cookies de tercer: Són aquelles que s’envien al dispositiu d’accés a Internet de l’usuari des del lloc web però que no és gestionen pel titular del web, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies.

Tipus de cookies segons el termini de temps que romanen activades. Segons el termini de temps que romanen activades en el dispositiu d’accés a Internet de l’usuari, es poden distingir les següents:
Cookies de sessió: Són un tipus de cookies dissenyades per recollir i emmagatzemar dades mentre l’usuari d’Internet accedeix a un lloc web. S’utilitzen per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari d’Internet en una sola ocasió (la sessió que està utilitzant en aquest moment).
Cookies persistents: Són un tipus de cookies que les dades segueixen emmagatzemats en el dispositiu d’accés a Internet de l’usuari i poden ser accedides i tractades durant un període definit pel responsable de la cookie, i que pot anar d’uns minuts a diversos anys.

Tipo de cookies segons la seva finalitat.

Segons la finalitat per la qual es tractin les dades obtingudes mitjançant les cookies, es poden distingir les següents:
Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari d’Internet la navegació per un lloc web i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ell existeixin com, per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió d’imatges o so o compartir continguts mitjançant les xarxes socials.
Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari d’Internet accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el dispositiu de l’usuari d’Internet com per exemple serien l’idioma, el tipus de navegador que utilitza per accedir al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.
Cookies d’anàlisi: Són aquelles que permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris d’Internet en el lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s’utilitza en el mesurament de l’activitat del lloc web i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris d’Internet per aquest lloc web, amb la finalitat d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris d’Internet del servei.
Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, el titular hagi inclòs en el lloc web des del qual presta el servei sol·licitat sobre la base de criteris com el contingut editat o la freqüència en la qual es mostren els anuncis.
Cookies de publicitat de comportament: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, els espais publicitaris que, si escau, el titular hagi inclòs en el lloc web des del qual presta el servei sol·licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris d’Internet obtinguda per l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció d’aquest.

Quin tipus de cookies utilitza aquest lloc web?

Les cookies següents no identifiquen personalment als usuaris d’Internet, només proporcionen informació estadística anònima sobre la navegació en aquest Web; no obstant això pot deshabilitar-les directament configurant el seu navegador.
A continuació es relacionen les cookies que estan sent utilitzades en aquest Web:

Nom Pròpia / Tercers Finalitat Duracio
mp_9830150ad63a1c449a83ec26b21014a2_mixpanel Tercers Font Awesome, llibreria d'icònes 1 any
__utmz Tercers Font Awesome, llibreria d'icònes 1 any
_fbp __utma Tercers Font Awesome, llibreria d'icònes 1 any
__stripe_mid Tercers Font Awesome, llibreria d'icònes 1 any
PHPSESSID Propia Identificador de sessio php 30 minuts
politica Propia Permet saber si l’usuari ha acceptat les cookies Al finalitzar la sessió de navegació
_ga __gid Google Analytics El seu ús és diferenciar usuaris i sessions. Dos anys
_gat Google Analytics El seu ús és limitar el percentatge de sol·licituds rebudes (entrades a la website) Dos anys

Gestió de les cookies

Si s’impedeix la instal·lació de les cookies del Web, algunes funcionalitats del mateix, així com alguns continguts poden veure’s afectats.
A continuació li oferim informació sobre com poder dur a terme la gestió de les cookies per mitjà de les diferents opcions que ofereixen els navegadors d’Internet més comunes.

Cóm configurar els navegadors per a gestionar les cookies?

Pot configurar el seu navegador d’Internet per acceptar o bloquejar les cookies, esborrar les instal·lades, o configurar-ho perquè s’esborrin automàticament quan es tanqui el navegador. En cas de bloquejar-les, és possible que certs serveis que necessiten el seu ús deixin de funcionar correctament.
Aquests ajustos normalment es troben en les “Opcions” o “Preferències” del menú dels navegadors principals (per a més informació pots consultar les pàgines de suport o l’ajuda de cada navegador):
Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració.
Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Historial -> Configuració personalitzada.
Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut.
Safari: Preferències -> Seguretat.

Informació addicional

Per realitzar qualsevol tipus de consulta respecte a aquesta política pot dirigir-se a la següent adreça de correu electrònic: dades@assemblea.cat

Vigència i modificació d’aquesta Política de cookies

L’Assemblea es reserva el dret a modificar la seva Política de cookies del Web en el cas que existeixi un canvi en la legislació vigent, doctrinal, jurisprudencial o per criteris propis. Si s’introduís algun canvi en aquesta Política, el nou text serà publicat en aquest mateix Web.
Es recomana als usuaris d’Internet que accedeixin periòdicament a aquesta Política de cookies que trobaran al Web.Política de privacitat

Objecte

L’Assemblea Nacional Catalana ha assumit el compromís de protegir la seva privacitat i les seves dades personals. En aquesta Política de Privacitat, li informem de quina manera protegim les seves dades personals. Li recomanem llegir-la abans d’accedir al contingut digital del web.
L’Assemblea Nacional Catalana defensa fermament els drets fonamentals a la privacitat i a la protecció de les dades personals, així com el compliment de les lleis nacionals i europees relatives a la privacitat.
En aquesta declaració de privacitat, es descriu com l’Assemblea Nacional Catalana tracta i protegeix les dades personals de les persones que utilitzen els nostres llocs web, així com en el context de les nostres activitats internes.

Responsable del Tractament

El responsable de tractament de les dades personals que ens faciliti al lloc web és l’Assemblea Nacional Catalana, amb domicili social en carrer de la Marina, 315, 08025 Barcelona. Les dades de contacte són telèfon 93 347 17 14, i correu electrònic dades@assemblea.cat. Per qualsevol consulta sobre el tractament que fem de les seves dades o altres temes relacionats, pot enviar un correu electrònic a l’adreça dpo@assemblea.cat

Dades que recopilem

La visita al lloc web no implica que l’usuari faciliti dades personals.
Les dades personals, que si escau siguin facilitades pels usuaris, podran ser tractades per l’Assemblea com a Responsable del Tractament, sent en tot moment conservades i tractades en territori Europeu.
Quan per recaptar aquestes dades personals s’utilitzin formularis, les dades facilitades per l’usuari s’entendran que són correctes, ja que és el propi usuari el que, voluntàriament, introdueix les seves dades en els formularis disponibles al nostre web i qui respon de la seva veracitat.

Finalitat, duració i legitimació del tractament

Les dades que l’usuari ens proporcioni, les tractarem amb les següents finalitats:
Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat a la web.
Terminis de conservació de les seves dades personals
Les dades es conservaran fins a la finalització de l’activitat o fins que l’usuari sol·liciti la seva supressió.

Legitimació pel tractament de les seves dades personals

La base legal pel tractament de les seves dades personals és el consentiment lliure i explícit, donat en el moment de facilitar voluntàriament les seves dades personals en els nostres formularis i acceptar el tractament de les seves dades a les caselles corresponents.

Comunicació de les seves dades personals a tercers

L’Assemblea no comunicarà les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l’Administració Pública en l’exercici de les seves potestats.

Drets que es poden exercir

Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre si a l’Assemblea s’estan tractant les seves dades personals.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades així com revocar el consentiment atorgat. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades i també pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.
Els exercicis de portabilitat i de tractaments per decisions individuals automatitzades no apliquen en aquest cas per el tipus i finalitats de tractament de les mateixes.
L’exercici dels drets anteriorment indicats es poden sol·licitar per correu postal o electrònic, adjuntant còpia del DNI o passaport i exposant el dret que vol sol·licitar davant de l’Assemblea a les adreces facilitades en el punt 2 d’aquesta Política.

Dret a presentar reclamació davant l’autoritat de control

En tot moment podrà presentar reclamació davant l’autoritat de control competent.

Mesures de seguretat que s’apliquen a les dades personals

L’Assemblea aplica les mesures tècniques i organitzatives necessàries tenint en compte els riscos que presenten els tractaments de les dades personals, en particular com a conseqüència de la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de dades personals transmeses, conservades o tractades d’una altra forma, o la comunicació o accés no autoritzat a aquestes dades personals.
L’aplicació de les mesures tècniques i organitzatives previstes tenen en compta l’estat de la tècnica, els costos d’aplicació, i la naturalesa, l’abast, el context i les finalitats dels tractaments, així com els riscos de probabilitat i gravetat variables per als drets i llibertats de les persones físiques.
L’Assemblea aplica aquestes mesures de seguretat per garantir un nivell de seguretat adequat per mitigar els riscos detectats en els anàlisis efectuats prèviament als tractaments i durant tot el cicle de vida de les dades personals i els seus tractaments.

Canvis en la Política de Privacitat

L’Assemblea es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat quan sigui necessari per adaptar novetats legislatives o altres regulacions, per les bones pràctiques i procediments de la mateixa Assemblea i per requeriment de les autoritats de control.
No obstant l’anterior, les relacions establertes amb els usuaris, amb anterioritat a la modificació de la Política de Privacitat, es regiran per les normes previstes en el moment en què l’usuari va accedir al web, sense perjudici del que es disposa en el Reglament General de protecció de Dades.
Recomanem als usuaris la seva lectura abans de cada accés i navegació pel web.

Responsive image