Responsive image

Reus acorda pagar impostos a Catalunya

La capital del Baix Camp, de més de 100.000 habitants, s'apunta a la campanya "Jo pago a Catalunya", i aprova una moció per fer sobirania fiscal.

El Ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres, 22 de juliol, la moció presentada pels grups municipals de JuntsXReus, ERC-AM, ARA Reus i CUP per pagar els impostos estatals a l'Agència Tributària de Catalunya. La moció deixa clar que la sobirania fiscal és "la forma més directa de pagament dels impostos estatals". D'aquesta manera Reus s'afegeix al grup de municipis que ja han aprovat una moció per liquidar impostos a través de l'ATC.

La moció és fruit de la incansable labor dels membres de l'ANC Reus, que treballen diàriament per aconseguir la independència, i exigeixen a l'Ajuntament que s'apliqui la moció com més aviat millor.

Mitjançant aquesta moció els grups municipals també demanen al Govern de la Generalitat que incrementi els recursos de l'Agència Tributària de Catalunya i animen la resta dels ajuntaments que paguin impostos a través de l'ATC.

La campanya "Jo pago a Catalunya" pretén empènyer el Govern de la Generalitat a enfortir l'Agència Tributària de Catalunya, una eina d'estat indispensable, perquè gestioni un volum superior de recaptació i d'informació tributària. D'aquesta manera, l'Administració catalana estarà preparada per afrontar amb més garanties la culminació del procés d'independència quan arribi el moment.

Responsive image